How can I help?

Ik kan je op veel verschillende manieren helpen om je bedrijf te laten groeien. Wil je beter scoren in Google of wil je een online marketingstrategie? Of zoek je iemand om je social media campagnes op te zetten? I'm your girl!

Strategie

Een sterke marketingstrategie is de basis van jouw succes. Ik zorg voor de juiste planning en uitvoering van jouw marketing activiteiten.

Conversie optimalisatie

Wil jij jouw website beter laten presteren? Meer leads genereren, meer producten verkopen en meer ingevulde formulieren? Komt voor elkaar! Ik analyseer de prestaties en funnels van jouw site en zorg dat jouw bezoekers makkelijker kunnen converteren.

Social Advertising

Een goede social campagne kan jou helpen je doelen te bereiken. Ook hier breng ik je onder de aandacht van je doelgroep. Facebook, Instagram en LinkedIn zet ik voor mijn klanten met veel succes in.

Zoekmachine marketing (SEO, SEA)

Heb jij een website maar ben je niet goed vindbaar? Of wil je meer relevante bezoekers? Ik richt jouw website optimaal in en zorg dat jij zowel organisch als betaald goed gevonden wordt.

Neem contact op met mij


*Verplichte velden